Yetim Sponsorluğu

Yetim Sponsorluğu

Bir yetime sponsor olarak yıl boyunca ihtiyaçlarını giderebilir, yüzlerindeki tebessüme vesile olabilirsiniz.

Yetim Sponsorluğu

Özellikle savaş ve işgaller nedeniyle ailelerini kaybeden, sahipsiz ve korumasız kalan yetimlerin çoğu İslam coğrafyası üzerinde. Resmi rakamlara göre dünya üzerinde 200 milyona yakın yetim bulunuyor. Ancak bu yetim sayısına Çin, Myanmar, Afganistan gibi ülkelerin yanısıra Ortadoğu'daki ülkeler dahil değil. Bu da göz önüne alındığında dünyada yaklaşık 400 milyon yetimin olduğu tahmin ediliyor. Sadaka Gölgesi İnsani Yardım Derneği olarak 2021 ilk yarısı itibariyle 300'ün üzerinde yetimin temel ihtiyaçlarını karşılıyor haldeyiz. Yetimlerimizin ağırlıklı olarak bulunduğu ülke ise savaşın göbeği olan Suriye. Yetimlerimizin kimisinin anne ve babası yok, ya da sadece bunlardan birisi. Bu acı istatistiklere bakarak bizler de bu görevin varlığımız boyunca devam etmesini istemekte ve bunun uğrunda fayda sağlayacak şekilde çalışmalar yapmaktayız. Yetimlerimizin sadece barınma, yiyecek veya tıbbi ihtiyaçlarını karşılamıyor; aynı zamanda onların bu zorlu şartlarda mutlu olup mutlu kalabilmeleri adına sevinecekleri çocuksu projeler de üretiyoruz.

 

Yetimlere ne veriyoruz?

Yetimler için oluşturduğumuz sponsorlukla onların temel ihtiyaçlarından olan barınma, yiyecek ve giyecek gibi eksikliklerinden bir tanesini aylık olarak karşılıyoruz. Bayram ve diğer zaman dilimlerinde onların gülüşlerine ortak olabilme adına çalışmalar yapıp, çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek oyuncak vb. hediyelerle onları sevindiriyoruz.

Nasıl yetim sponsoru olabilirim?

Siz de bir yetime sponsor olup, aylık olarak temel ihtiyaçlarından en az bir tanesini karşılamak adına hayırda bulunmak istiyorsanız 0216 471 15 14 numaralı telefonu arayabilir ya da 0553 071 15 14 numaralı WhatsApp hattımızdan iletişime geçebilirsiniz. Ad-Soyad ve iletişim bilgilerinizi vermenizle sponsorluğunuz başlatılacaktır.

Sponsorlara neler sağlanıyor?

Yetim sponsorlarına, sahip oldukları yetimlerin Ad-Soyad, Memleket bilgilerinin olduğu fotoğraflı form hazırlanmaktadır. Proje sponsorları, form üzerinde yazan IBAN bilgilerine ödemeyi gönderirken yine aynı form üzerindeki yetim numarasını Eft açıklamasında belirterek aylık veya yıllık olarak ödemelerini kolayca gerçekleştirebilirler.


Sponsorluk dışında genel yetim ve yetimhaneler için bağış yapmak isteyen bağışçılarımız için de projemiz işlemektedir. Nitekim onlar bizim yetimlerimiz ve görmesek de duymasak da onlar için yaptığımız fedakarlıkların karşılığını alacağımızdan şüphemiz bulunmamaktadır. Daha detaylı bilgi için 0216 471 15 14 numaralı telefondan veya 0553 071 15 14 numaralı WhatsApp hattından iletişim kurabilirsiniz.

Diğer Projeler

Background

Yetim Sponsorluğu

Projeye Git

Adak Akika Şükür Kurbanı

Projeye Git

Su Kuyusu

Projeye Git

Sadaka Hastanesi

Projeye Git