Afganistan'a Acil Yardım

Afganistan'a Acil Yardım

Afganistan’ın Host, Gerdez, Nuristan ve diğer bölgelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye kışlık yardım ve kumanya dağıtımı gerçekleştirildi.

Afganistan’da yaşanan savaştan en fazla siviller etkilendi. Yıllardır savaş içerisinde olan Afganistan’da insani yardıma muhtaç kişi sayısı her geçen gün artıyor. Sadaka Gölgesi olarak bölgede acil yardım, insani yardım, kışlık yardım, yetim, Ramazan ve Kurban çalışmaları gerçekleştiriyoruz.
 

“İhtiyaç sahiplerini tespit etmeye devam ediyoruz.”

Bölgedeki çalışmaları yürüten sorumlumuz, “Yardım çalışmalarımıza dün olduğu gibi bugün de devam ediyoruz. İhtiyaç sahiplerini tespit etmeye devam ediyoruz. Hali hazırda kumanya temini devam ediyor.” açıklamasında bulundu.
 

Kriz Bitene Kadar

Sadaka Gölgesi İ.Y.D. gerek savaş zamanında gerek bundan sonra bölgedeki kriz bitene dek, ihtiyaç sona erene kadar çalışmalarına devam edecek inşaallah.

 

Destek olmak için

Afganistan halkına destek olmak isteyen hayırseverler, online bağış yolu ile ya da derneğimize ait banka hesap numaralarına açıklama kısmına Afganistan yazarak istediği tutarda yardım edebiliyor.

Haberi Paylaş